مشروح اخبار


» نشست شورای برنامه ریزی و توسعه اشتغال شهرستان کهگیلویه برگزار شد



نشست شورای برنامه ریزی و توسعه اشتغال شهرستان کهگیلویه به ریاست فرماندار برگزار شد.


نشست شورای برنامه ریزی و توسعه اشتغال شهرستان کهگیلویه به ریاست فرماندار برگزار شد.


به گزارش راک نیوز،سید حمزه محقق زاده در این نشست که با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و بخشداران شهرستان کهگیلویه برگزار شد، با اشاره به اولویت اشتغال در این شهرستان، اظهار داشت: اولین دغدغه مردم کهگیلویه با فاصله نسبت به دیگر مسائل، موضوع اشتغال است.

وی تصریح کرد: این شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و وجود پتروشیمی، از ظرفیت بالاتری نسبت به سایر مناطق استان برخوردار است.

محقق زاده با بیان اینکه کهگیلویه دارای منابع زیرزمینی و روزمینی غنی است و زمینه سرمایه‌گذاری در این شهرستان از سایر نقاط استان مناسب‌تر است، گفت: تعریف صحیح شغل و فرهنگ‌سازی در این زمینه، از جمله اقدامات ضروری برای حل مشکل اشتغال در این شهرستان است.

محقق‌زاده با اشاره به فعالیت بنیادهای حمایتی در کهگیلویه، گفت: بنیادهای خوبی زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حال فعالیت هستند و می‌توان از ظرفیت آنها برای ایجاد اشتغال در این شهرستان استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بنیاد علوی در حال حاضر در کهگیلویه فعال است، گفت: شاید ما به عنوان مدیران ادارات نتوانیم ریل‌گذاری درستی برای حل مشکل اشتغال انجام دهیم، اما بنیاد علوی می‌تواند با ورود به این موضوع، مسیر را برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در این شهرستان هموار کند.

فرماندار کهگیلویه با اشاره به اقدامات قابل توجه بنیاد برکت در بخش دیشموک، گفت: ادارات باید با بنیادهای حمایتی مانند علوی و برکت تعامل بیشتری داشته باشند و با انعقاد تفاهم‌نامه، زمینه را برای استفاده از منابع و امکانات این بنیادها برای حل مشکلات و توسعه شهرستان فراهم کنند.

وی با تاکید بر اینکه مسیر گذر طرح‌های توسعه‌ای در کهگیلویه باید به سمت صنعت و معدن باشد، گفت: روستاها باید به عنوان محور اشتغال در این شهرستان مدنظر قرار بگیرند و سیاست‌ها و اقدامات دولت نیز باید بر توسعه روستاها، به خصوص در حوزه راهسازی، آب، برق و گاز متمرکز شود.

محقق‌زاده با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه گازرسانی به مناطق صعب‌العبور دیشموک، گفت: حومه شرقی و غربی دیشموک از سمت قلعه رئیسی دارای زمین‌های مستعدی است که می‌توان با سرمایه‌گذاری در آنها، برای ایجاد اشتغال در این مناطق اقدام کرد.

وی با بیان اینکه بنیاد علوی انتظار دارد که ادارات مختلف با این بنیاد همکاری کنند، گفت: یکی از مشکلات اساسی در کهگیلویه و بویراحمد، انحراف پروژه‌ها و تسهیلات بانکی است که به مردم تعلق می‌گیرد.

محقق زاده افزود: باید نظارت بیشتری بر این موضوع صورت گیرد تا از سو استفاده از تسهیلات بانکی جلوگیری شود.

فرماندار با تاکید بر نیاز شدید روستاها به راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی، گفت: کاشت گیاهان دارویی، زعفران و برنج به صورت قطره‌ای در کهگیلویه باید به طور کامل اجرایی شود و مردم به سمت این نوع کشت‌ها هدایت شوند.

محقق زاده تصریح کرد: مصرف آب یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این شهرستان است و کشت‌های کم‌آب‌بر می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

وی با اشاره به پتانسیل‌های موجود در بخش دیشموک، گفت: لیراب دیشموک دارای آب غنی است و موضوع اشتغال در این منطقه نیز باید به طور جدی پیگیری شود و بنیاد علوی می‌تواند با انعقاد تفاهم‌نامه با بخشداران، در این زمینه اقدام کند.

محقق‌زاده با بیان اینکه راه‌اندازی چند پروژه بزرگ و مفید، بهتر از پرداخت تسهیلات خرد به مردم است، گفت: بنیاد علوی می‌تواند در کنار راه‌اندازی پروژه‌های جدید، به احیای پروژه‌های راکد در این شهرستان نیز کمک کند.

وی با اشاره به نیاز مزارع به جاده‌های بین مزارع و سراب‌بندی زمین‌های کشاورزی، گفت: در این زمینه نیز به حمایت بنیاد علوی نیازمندیم.

فرماندار کهگیلویه با تاکید بر نیاز شدید این شهرستان به حمایت بنیاد علوی در حوزه راهداری، گفت: با توجه به کمبود ادوات راهداری در این شهرستان، بنیاد علوی می‌تواند به تعمیر و زیرسازی جاده‌ها در بخش‌های مختلف شهرستان کمک کند.


بنیاد علوی طرح «حیات» را در کهگیلویه اجرا می‌کند


مجری استانی بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح «حیات» در کهگیلویه خبر داد.


علی نیکبخت در حاشیه همین جلسه و اولین جلسه شورای توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی در شهرستان کهگیلویه در گفت و گو با خبرنگار مهر هدف از اجرای این طرح را توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار قلمداد کرد.

نیکبخت با اشاره به ۲ هزار و ۵٠ طرح اشتغالی در نظر گرفته شده برای استان، سهم شهرستان کهگیلویه را ۳۸۸ فقره عنوان کرد و گفت: بعد از تدوین سند شناخت شهرستان و روستاهای اولویت‌دار، تشکیل کانون پیشرفت روستاهای هدف، شناسایی متقاضیان، برگزاری کارگاه‌های ارزیابی مشارکتی و گذراندن دوره‌های آموزش‌های لازم، صدور مجوزات و سایر مراحل ۱۶ گانه طرح حیات، این طرح در هر چهار بخش این شهرستان با تمرکز بر مناطق روستایی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های بنیاد علوی، اظهار داشت: اشتغال، معیشت، آموزش و پرورش از جمله اولویت‌های اصلی بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد است.

مجری و راهبر استانی بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: اعطای تسهیلات خرد ۱۵۰ میلیون تومانی برای ایجاد شغل در برنامه است.

نیکبخت همچنین از حمایت و ایجاد کارگاه‌های تولیدی با تسهیلات ۱ تا ۳ میلیارد تومانی خبر داد.

مجری و راهبر استانی بنیاد علوی در استان با اشاره به ارائه آموزش‌های لازم به متقاضیان تسهیلات و طرح‌های حمایتی، خاطر نشان کرد: با همکاری شورای اداری، بخشداران، دهیاری‌ها و معتمدین محلی برای اجرای برنامه‌ها اقدام خواهیم کرد.

نیکبخت بهداشت و سلامت را از دیگر موارد کاری بنیاد عنوان و تصریح کرد: توزیع بسته‌های تغذیه‌ای برای زنان شیرده و باردار و همچنین حمایت از بهداشت دهان و دندان در دستور کار قرار گرفته است.

وی به شناسایی و درمان مشکلات چشمی و همچنین حمایت از جراحی‌های پزشکی نیازمندان نیز اشاره کرد و افزود: حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار در راستای اجرای عدالت آموزشی در حیطه آموزش و پرورش از دیگر برنامه‌های کاری بنیاد علوی است.

نیکبخت در پایان از مجموعه ادارات و اعضای شورای توانمندسازی اقتصادی در شهرستان خواستار همکاری، هماهنگی، مشارکت، همدلی و هم‌افزایی جهت اجرای بهتر و دقیق‌تر این طرح در شهرستان شد.


رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه:


تسهیلات تبصره ای در کهگیلویه و بویراحمد نیازمند توزیع عادلانه است


رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه با تاکید بر عدالت توزیع شهرستانی تسهیلات تبصره ای، خواستار رفع موانع و مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی و مشارکت مردم در تولید شد.


 سید سلیمان کریمی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه اشتغال شهرستان کهگیلویه با اشاره به پتانسیل‌های فراوان شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده در زمینه راه اندازی مراکز کارگاهی، تولیدی، خدماتی و گردشگری افزود: متأسفانه کمبود سرمایه، عدم توزیع عادلانه تسهیلات و بروکراسی اداری سبب راکد شدن و بی میلی فعالان اقتصادی و عدم مشارکت مردم در تولید شده است.

وی با تاکید بر هم افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی، مؤسسات و سازمان‌ها با مردم، خواستار پیگیری جهش تولید با مشارکت مردم شد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه افزود: این امر منجر به کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در استان خواهد شد.

کریمی همچنین از تلاش و زحمت کارمندان بانک‌های عامل تقدیر کرد و گفت: باید در متن دستورالعمل‌ها به جای کلماتی مانند نمی‌شود و نباید از کلمات می‌شود و می‌توان استفاده شود تا انگیزه فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری و تولید افزایش یابد.

وی در خصوص تسهیلات مشاغل خانگی نیز گفت: در سال گذشته از ۱۸۰ میلیارد ریال سهم تخصیصی شهرستان، ۱۴۵ میلیارد ریال جذب شد که دلیل جذب نشدن مبلغ باقی مانده مشکلات ایجاد شده در یک بانک بوده است که امیدواریم در سال جدید این مشکل تکرار نشود.

کریمی ابراز امیدواری کرد: باید با اجرای این مصوبات، شاهد رونق تولید، افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در شهرستان کهگیلویه باشیم.


بررسی نیازهای جامعه هدف بهزیستی/ اعتبارات ما ناچیز است


 رییس بهزیستی کهگیلویه گفت: نیازهای جامعه هدف بهزیستی باید مورد توجه قرار بگیرد.


سید علی اصغر شکرایی زاده در جلسه شورای اشتغال شهرستان، افزود: بسیاری از مددجویان تحت پوشش بهزیستی، از جمله بیماران، نیازمندان و معلولین، به دلیل کمبود اعتبارات، امکان انجام عمل‌های جراحی و درمان‌های ضروری را پیدا نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه کل اعتبار درمان بهزیستی شهرستان در حال حاضر بسیار ناچیز است، گفت: در مقابل هزینه‌های درمانی مددجویان گاهاً جوابگوی هزینه یک نفر هم نبوده و این مبلغ کفاف نیازهای درمانی مددجویان را نمی‌دهد.

رئیس بهزیستی کهگیلویه ابراز داشت: در همین راستا از بنیاد علوی و برکت تقاضا داریم که در این زمینه به ما کمک کنند.

شکرایی زاده با تاکید بر اینکه جامعه هدف بهزیستی از محروم‌ترین اقشار جامعه هستند، گفت: این افراد در خط مقدم مشکلات قرار دارند و نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند.

وی با اشاره به نیاز به مسکن در بین مددجویان بهزیستی، افزود: ما در دو بخش ساخت و تعمیر مسکن نیازمند کمک هستیم.

رئیس بهزیستی کهگیلویه در ادامه به مشکلات مربوط به تهیه لوازم ضروری منزل برای مددجویان اشاره کرد و گفت: کمک هزینه لوازم ضروری یکی از مهم‌ترین نیازهای مددجویان است.

وی ابراز داشت: در حال حاضر، دغدغه اول بسیاری از این افراد، تهیه کولر و یخچال است و ما از خیرین نیکوکار تقاضا داریم که در این زمینه به ما کمک کنند.

شکرایی زاده همچنین گفت: از بنیاد علوی انتظار داریم که با اختصاص اعتبارات ویژه، به رفع این مشکل اساسی مددجویان کمک کند.

شکرایی زاده تاکید کرد: نیازهای ضروری جامعه هدف بهزیستی، از جمله کمبود اعتبار درمان و نیاز به مسکن و موارد اولیه زندگی است.

وی ابراز امیدواری کرد: از مسئولان بنیاد علوی، برکت و خیرین تقاضا شده است که با اختصاص کمک‌های مالی و یاری رساندن به مددجویان بهزیستی، در رفع مشکلات این قشر نیازمند جامعه مشارکت کنند.




تاریخ انتشار : 22 خرداد 1403, 00:22



» اخبار مرتبط:

  • حمایت بنیاد برکت از یک هزار و 582 طرح خرد در شهرستان کهگیلویه
  • مهمترین مشکل زنان سرپرست خانوار نداشتن اشتغال و درآمد ثابت
  • دبیر شورای اشتغال کهگیلویه:تحقق شعار سال نیازمند یک اتاق فکر و خلاقیت در بحث تولید و اشتغال است
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد:دستگاه های اقتصادی استان با تمام قدرت پای اشتغال استان بیایند/ گشایش فصل جدیدی در ایجاد اشتغال استان خواهیم داشت
  • ششمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کهگیلویه بویراحمد برگزار شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟